iPhone půjčovna
„Vracíme Vám peníze“… na kartu

„Vracíme Vám peníze“… na kartu

Tak jsem dostal dopis od Home Creditu ohledně řádného splacení akční půjčky a světe div se, peníze mi vrátí na kartu. Na tu kartu, kterou jsem už několikrát odmítl a kterou jednoduše nechci. Krom toho, že je v dopise mega velkým písmem napsáno, kolik mi vrátí, je tam hned pod tím informace, která musí pobavit.

„Můžete jimi zaplatit třeba přístí nákup nebo si je vybrat z bankomatu. Stačí si jednoduše aktivovat kartu, kterou jsme Vám před pár dny poslali. Abyste vrácené úroky pohodlně využili, nezaplatíte nic za – 1 výběr z bankomatu – 2 měsíce vedení účtu ke kartě.“

Kartu mi vlastně neposlali před pár dny, ale asi před rokem, částku končící 696 Kč z bankomatu stejně nevyberete a co pak to vedení účtu po 2 měsících? Já chci přeci jenom peníze zpátky, které mi Home Credit slíbil.

Takže opět volání na placenou infolinku, čekání na přepojení a opět vysvětlování, že peníze nechci na žádnou kreditku, ale jak už jsem se několikrát domlouval a jak už si několikrát poznamenali u mého jména, peníze chci složenkou.  Paní byla vcelku příjemná a tento způsob, který prý není moc obvyklí mi potvrdila a sdělila, že mi peníze tedy budou zaslány poštovní poukázkou, avšak musím si na to počkat celé 2 měsíce. No co se dá dělat. Jestli to budou opravdu 2 měsíce, to se ještě uvidí.

 



Další článek:
Předchozí článek:
iPhone půjčovna

Komentáře